bstellig
brot ond zopf: bis am donnschtig-obig (17.00)
süesses ond apero: bis am mittwoch-obig (17.00)
sortiment
zopf ond brot
dinkelzopf |
300g/500g/750g/1000g |
butterzopf |
300g/500g/750g/1000g |
ruchbrotschiffli |
500g |
st.gallerbrot |
250g/500g/1000g |
bürlibrot dunkel |
500g |
baslerbrot dunkel |
500g |
huusbrot mit dinkelmehl (zwirbel) |
400g/500g |
dattle/baumnuss |
400g/500g |
fyge/mandle |
400g/500g |
montagniolbrot hell |
500g |
buurebrot mit noss |
400g/500g |
buurebrot |
400g/500g |
paini-zwirbel mittwoch bstelle |
400g/500g |
chnusperbrot dunkel |
500g |
pane valle maggia zyschtig bstelle |
500g |
wurzelbrot mittwoch bstelle |
400g/500g |
olivenbrot |
350g |
chliebrot
(mind. bstellmengi 5 stk.)
handbürli |
100g |
dinkel-bürli |
100g |
vers.brötli / mit dinkel, weize, chärne usw. |
80g |
weggli mit dinkel |
70g |
weggli |
70g |
silserli,bretzeli,zöpfli |
80g |
stocksache
hefestolle |
pries je noch gwicht |
mandelfisch |
|
holländer |
|
linzertorte |
|
nosstorte |
|
berebrot |
|
bereweggli |
|
grührter gugelhopf mit sultanine oder ohni |
|
blätterteiggebäck
nossgipfel |
mandelgipfel |
öpfeljalousie |
flade (28 cm) au stockwies
frochtflade |
saisonfröcht |
chäsflade |
mit oder ohni zwieble |
chrömli
(sortiment noch froge)
div. chrömli pries pro 100 gramm
|
pfaffehüetli spitzbuebe amaretti morbidi mandorlini sebastarpol cantuccini usw.. |
för dä chli apero
(sortiment noch froge)
beleiti Brötli canape (1/4) canape (1/2) ganz |
diversi sorte: spargle, salami, eier, thon, schinke, lachs, tartar, fleischchäs ect. |
ond wänner nüt gfonde hönd, äfach alüte….
es get no vill meh feini sache!
sandra weiler
unterwienacht 46
9405 wienacht-tobel
brosmet@bluewin.ch
071 841 61 52
kafiklatsch bi Brosmet
mit feinem chueche ond dessert
14.00-16.00
ofen bsuech freu i mi
neu termin gets nonnig.....