bstellig

brot ond zopf: bis am donnschtig-obig (17.00)

süesses ond apero: bis am mittwoch-obig (17.00)

 

 

 

sortiment


 

zopf ond brot

 

dinkelzopf

300g/500g/750g/1000g

butterzopf

300g/500g/750g/1000g

ruchbrotschiffli

500g

st.gallerbrot

250g/500g/1000g

bürlibrot dunkel

500g

baslerbrot dunkel

500g

huusbrot mit dinkelmehl (zwirbel)

400g/500g

dattle/baumnuss

400g/500g

fyge/mandle

400g/500g

montagniolbrot hell

500g

buurebrot mit noss

400g/500g

buurebrot

400g/500g

paini-zwirbel

mittwoch bstelle

400g/500g

chnusperbrot dunkel

500g

pane valle maggia

zyschtig bstelle

500g

wurzelbrot

mittwoch bstelle

400g/500g

olivenbrot

350g

 

  

 

chliebrot

(mind. bstellmengi 5 stk.)

 

handbürli

100g

dinkel-bürli

100g

vers.brötli / mit dinkel, weize, chärne usw.

80g

weggli mit dinkel

70g

weggli 

70g

silserli,bretzeli,zöpfli

80g

 

 

 

stocksache

 

hefestolle

pries je noch gwicht

mandelfisch

 

holländer

 

linzertorte

 

nosstorte

 

berebrot

 

bereweggli        

 

grührter gugelhopf mit sultanine oder ohni

 

 

 

blätterteiggebäck        

 

nossgipfel

mandelgipfel

öpfeljalousie

 

 

 flade (24 cm)

 

frochtflade

saisonfröcht

chäsflade

mit oder ohni zwieble

 

 

 

chrömli

(sortiment noch froge)

 

div. chrömli

pries pro 100 gramm

 

pfaffehüetli

spitzbuebe

amaretti morbidi

mandorlini

sebastarpol

cantuccini

usw..

 

  

för dä chli apero

(sortiment noch froge)

 

beleiti Brötli

canape (1/4)

canape (1/2)

ganz

diversi sorte:

spargle, salami, eier, thon, schinke, lachs, tartar, fleischchäs ect.

 

 

 

ond wänner nüt gfonde hönd, äfach alüte….

i berote eu sehr gern!